На Барабашово легковик влетів в торгові ряди: Чоловіка госпіталізували (ВІДЕО)

У Харкові ринок "Барабашово" продовжує працювати попри слова прессекретаря ТЦ

У Харкові на ринку "Барабашово" водій Toyota Camry не впорався з керуванням та влетів в торгові ряди. Відповідне відео користувачі опублікували в соцмережах.

Відзначається, що чоловік загорнув не туди та в'їхав в торгові павільйони. За словами очевидців, водій поводився неадекватно. На місці події приїхали медики та поліціянти. За попередніми даними постраждали 50-річний чоловік (у нього перелом кістки стопи, медикам довелося госпіталізувати) і жінка (медики допомогли прямо на місці, у неї простий забій м'яких тканин ноги). При цьому прессекретар ТЦ "Барабашово" Сергій Зайцев заявив, що люди на ринку займалися переобліком та торгівля на ринку не ведеться, передає NewsRoom. Однак, як повідомляє кореспондент "Коментарів" на ринку люди спокійно торгують та продовжують працювати.

Нагадаємо, згідно з даними диспетчерської міської служби, з 08:00 15 квітня по 17:00 15 липня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт КП "Харківські теплові мережі" буде заборонено рух транспортних засобів по вул. Олеся Гончара на ділянці від вул. Сумської до вул. Алчевських. Об'їзд закритої ділянки організують по прилеглих вулицях: Маяковського, Алчевських, Сумській, Весніна та іншим.

Раніше "Коментарі. Харків" розповіли про ДТП біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ, 16 квітня, легковик Volkswagen Golf зіткнулася з трактором JCB. За даними правоохоронців, водій легковика заради обгону виїхав на зустрічну. Однак чоловік не розрахував відстань і зіткнувся з трактором, який їхав на нього. ДТП сталося близько 14:40. Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися