ДТП на Барабашово: Поліція прокоментувала ситуацію (ФОТО)

У Харкові на ринку «Барабашово» чоловік на Toyota Camry влетів в торговий павільйон

Харківські поліціянти перевірили ДТП на ринку "Барабашово". Подробиці розповіли в пресслужбі поліції Харківської області.

Правоохоронці зазначили, що вони отримали повідомлення Додано: 17 квітня близько 12.00. Охоронець ринку розповів, що чоловік на Toyota Camry влетів в торговий павільйон. Винуватцем виявився 41-річний харків'янин, який знаходився в неадекватному стані.

Зараз в поліції розв'язують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За словами очевидців, водій поводився неадекватно. На місці події працювали медики та поліціянти. За попередніми даними постраждали 50-річний чоловік (у нього перелом кістки стопи, медикам довелося госпіталізувати) і жінка (медики допомогли прямо на місці, у неї простий забій м'яких тканин ноги). При цьому прессекретар ТЦ "Барабашово" Сергій Зайцев заявив, що люди на ринку займалися розрахунками торгівля на ринку не ведеться, передає NewsRoom. Однак, як повідомляє кореспондент "Коментарів" на ринку люди спокійно торгують та продовжують працювати.

Раніше "Коментарі. Харків" розповіли про ДТП біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ, 16 квітня, легковик Volkswagen Golf зіткнулася з трактором JCB. За даними правоохоронців, водій легковика заради обгону виїхав на зустрічну. Однак чоловік не розрахував відстань і зіткнувся з трактором, який їхав на нього. ДТП сталося близько 14:40. Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися