Смертельна ДТП під Харковом: з'явилося відео жахливого зіткнення з трактором

На Харківщині в ДТП загинув 19-річний хлопець

У Харківській області 16 квітня біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ сталося смертельне ДТП. У соцмережах опублікували відео, зняте з відеореєстратора автомобіля, який під час аварії їхав позаду трактора.

Кадри підтвердили інформацію поліції про те, що водій за кермом Volkswagen на великій швидкості влетів у трактор JCB.

За даними правоохоронців, водій легковика з метою обгону виїхав на зустрічну. Однак чоловік не розрахував відстані і зіткнувся з трактором, який їхав у протилежному напрямку. ДТП сталося близько 14:40.

Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки. Тіло загиблого діставали 2 відділення ДСНС на аварійно-рятувальних автомобілях.

Інформацію про ДТП зареєстрували, наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, в Харківській області на трасі Київ-Харків-Довжанський 15 квітня о 21:13 сталося смертельне ДТП. За словами рятувальників, зіткнулися два автомобілі: ВАЗ-2106 і Renault Logan.

За кермом ВАЗу був 19-річний хлопець, який помер від отриманих травм. У ДТП постраждали ще троє осіб: пасажир ВАЗу, водій і пасажир Renault Logan. Їх усіх бригада швидкої допомоги госпіталізувала в 4-ї лікарні Харкова з травмами середнього ступеня тяжкості. Щоб дістати тіло загиблого хлопця, на місце події приїжджали рятувальники на автомобілі САРМ.

Раніше "Коментарі" розповіли про ДТП в селі Маховик на трасі в напрямку села Петрівка. За даними поліції, 41-річний водій автомобіля Chery QQ, житель села Наталине Красноградського району не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль перевернувся, а водій загинув.




Шевкопляс Вадим

21 квітня 2021, 12:11

Айяяй ! Жаль парня как же он так безсмысленно . Уснул что-ли ???!!! Какой ужас .

Я

21 квітня 2021, 11:47

НІКОГО ВІН НЕ ОБГАНЯВ!!!!ЗАСНУВ...невже не видно на відео???

Николай

20 квітня 2021, 15:43

Скоріше за все водій заснув або відволікся в телефон.

Андрій

20 квітня 2021, 15:28

Там не було ніякого обгону,не було других машин ,тільки він і трактор

Дмитрий Юрьевич

20 квітня 2021, 11:52

Где обгон?

Андрій

20 квітня 2021, 07:52

"з метою обгону"? А кого він обганяв? На відео видно, що крім нього і трактора нікого більше не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися