У Харкові з'явиться новий центр реабілітації для ветеранів ООС

Центр буде доступний ветеранам бойових конфліктів та інвалідам

У Харкові створять реабілітаційний центр для ветеранів ООС на базі обласного госпіталю ветеранів війни. На реконструкцію корпусу будівлі, де розміститься центр, з обласного бюджету виділили понад 31 млн грн. Про це повідомили у відділі комунікацій Харківської облдержадміністрації.

За рахунок цих коштів у приміщеннях госпіталю побудують басейн (3 на 8 метрів), ванну підводного тяжіння, лікувальні душі, комплекс екстремальної кріотерапії, соляну кімнату тощо.

"Подібний центр реабілітації зараз відсутній в Харківській області, і його створення дуже важливе для нашого регіону", - зазначили в ХОДА.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові ветерани АТО/ОНС і люди з інвалідністю виступлять на традиційних змаганнях з кроссфіту "Ігри Героїв". Так, в Харківську область з'їдуться 15 спортсменів з різних регіонів України. Всі вони раніше воювали на фронті, отримали травми, але, за словами організаторів, хочуть на особистому прикладі показати, що люди з інвалідністю повинні жити повноцінним життям. Відомо, що змагання пройдуть 1 березня в клубі YOD на вулиці Клочківській.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися