У Харківській області літню жінку витягли з квартири у вогні (ФОТО)

Рятувальники ліквідували пожежу в Ізюмі

В Ізюмі, 23 квітня, о 17:35 пожежники отримали повідомлення про пожежу у квартирі багатоповерхового будинку на другому поверсі. Подробиці розповіли в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Відзначається, що ліквідувати пожежу приїжджало чергове відділення пожежно-рятувальної служби. На місці рятувальники встановили, що у квартирі горіли речі та диван на площі 2 кв. м. Через сильне задимлення господиня квартири (1945 року народження) отруїлася чадним газом. Її госпіталізували до Ізюмської районної лікарні. О 17:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 18:20 її вже повністю ліквідували. Зараз встановлюється причина.

Нагадаємо, в Харкові 24 квітня горіли чотири мікроавтобуси: три "Mersedes-Benz Sprinter" та "Ford Transit". Також полум'я пошкодило праве заднє крило трактора JCB. Загальна площа пожежі склала 50 м кв. Пожежа повністю знищила три автомобілі. Крім цього в пожежі постраждав чоловік 1972 року народження. Його госпіталізували в 4 лікарню швидкої та невідкладної допомоги. У потерпілого опіки обличчя та верхніх кінцівок. Рятувальникам вдалося локалізувати вогонь о 2:03 і повністю ліквідувати о 03:05. Причина пожежі наразі встановлюється.

Раніше "Коментарі" розповіли про пожежу 22 квітня. Відомо, що горіла квартира в дев'ятиповерховому будинку. Коли рятувальники прибули то побачили, що квартира на 9-му поверсі охоплена вогнем. Через задимлення довелося евакуювати 12 осіб. Пожежники встановили, що у квартирі горіли домашні речі, меблі та інший непотріб. За даними рятувальників, полум'я охопило 40 кв.м. О 17:01 пожежу локалізували, а о 18:39 повністю ліквідували. Зараз рятувальники встановлюють причину пожежі, і яких збитків він завдав. На фотографіях видно, що квартира буквально завалена сміттям.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися