У Харківській області племінник побився з дядьком: На ранок чоловік помер (ФОТО)

Чоловік приховував від матері бійку з дядьком

У Харківській області чоловік до смерті побив свого дядька. Подробиці розповіли в пресслужбі поліції Лозівського райвідділу.

Відзначається, що 17 квітня в поліцію звернулася жінка з села Киселі та розповіла, що її дядько помер. Правоохоронці приїхали та виявили, що чоловік загинув від побоїв, про які племінниця нічого не знала. За даними правоохоронців, побив дядька 36-річний племінник.

За словами чоловіка, ввечері 16 квітня він з дядьком випивав. У якийсь момент між ними виник конфлікт і чоловік кілька разів ударив свого дядька в тулуб та навіть один раз ногою. Після цього вони розійшлися по різних кімнатах і лягли спати, тільки вранці племінник знайшов тіло чоловіка. Він подзвонив мамі та повідомив про смерть, однак про бійку вирішив не розповідати їй.

Слідчий вніс дані про те, що сталося в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Тепер племіннику повідомили про підозру, він визнав свою провину. Тепер йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Харківській області в селі Високий 65-річний чоловік убив свого однокласника. За даними правоохоронців, вбивця покликав однокласника в гості на дачу, щоб відсвяткувати прихід справжньої весни. Між чоловіками виник конфлікт і господар будинку забив другого лопатою. Після цього він спустив тіло в льох і жив так з ним кілька днів. Шукати його почали родичі після того, як чоловік не відповідав на телефонні дзвінки. Допитуючи сусідів, поліціянти вийшли на дуже дивного чоловіка, який помітно нервував. На нього і впала основна підозра. Під час обшуку його дачі знайшли труп зниклого Олександра.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися