У Харкові таксист обплював дівчину через три гривні (ВІДЕО)

У Харкові працює російське таксі

У Харкові таксист, який працює на російську незаконну (в Україні) фірму яндекс-таксі, обматюкав і обплював дівчину. Про це, 23 квітня, повідомили у своєму відеоматеріалі "Вікна".


"Ти що принизити мене хочеш цими рублями? Я 30 років в таксі працюю, тварюка, ти ціни бачиш взагалі на заправках? Пішла на ** й скотина, щоб тобі х ** на лобі виріс за три рублі", - висловився таксист на адресу 28-річної харків'янки Валерії.

Дівчина зазначила, що вона дуже поспішала в лікарню, а коли віддала водієві 53 гривні (які повинна була заплатити) водій обматюкав її та викинув за двері.

"У мене було 50, 200, 500 і три гривні по гривні. Думаю зараз почнуться стандартні ситуації, мовляв, що ви таку купюру даєте, здачі немає, почекайте я розміняю. Я дуже ціную людську працю, але в цей раз так склалося. Я дала під розрахунок 53 гривні, в результаті три гривні прилетіли мені назад. Може це звичайно і моя помилка, що я скористалася даним сервісом. Але в будь-якому випадку навіть якщо ти йдеш в недорогий магазин, ти ж не чекаєш, що тебе там обіллють з ніг і до голови ", - ніби виправдовується дівчина.

Також вона додала, що домогтися справедливості від підтримки неможливо, оскільки дане таксі в Україні працює незаконно. Додаток працює відмінно, а ось поговорити з підтримкою практично неможливо. За підрахунками асоціації відповідальних перевізників 98% водіїв таксі працюють нелегально.

Нагадаємо, в Харкові, 24 квітня, о 01:40 пожежники отримали повідомлення про надзвичайну подію на вулиці Сонячна, 2. Рятувальники 2 відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах виїхали на місце події. Там вони побачили 4 палаючих автомобілі: три "Mersedes-Benz Sprinter" та "Ford Transit". Також полум'я пошкодило праве заднє крило трактора JCB. Загальна площа пожежі склала 50 м. кв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися