У Харкові 72-річний чоловік вийшов на вулицю посидіти, а на нього впало дерево (ФОТО)

Літнього чоловіка з травмами по всьому тілу госпіталізували до лікарні

У Харкові 24 квітня бушував сильний вітер, який валив дерева на автомобілі по всьому місту. Одне із дерев впало на 72-річного чоловіка. Про це розповів директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта, пише "Суспільне. Харків".

За словами чиновника, 24 квітня близько 16:20 чоловік вийшов у двір, щоб посидіти на лавці. Однак через негоду дерево впало просто на нього.

Літнього чоловіка госпіталізували із переламами ребер, пневмотораксом і тупою травмою живота. Відомості про подію внесли до Єдиного журналу обліку заяв і повідомлень поліції.

ДОВІДКА. При пневмотораксі повітря чи інші гази скупчуються у плевральній порожнині, що призводить до порушення вентиляційної функції легень і газообміну при диханні. Іншими словами, людині стає важко дихати.

Нагадаємо, в Харкові 23 квітня піднявся сильний вітер, який хазяйнував по всіх вулицях міста. Негоду спровокував циклон "Зохан".

Синоптики попереджали громадян про "жовтий" рівень небезпеки. Сильний вітер валив дерева, крутив у повітрі різними предметами.

Раніше "Коментарі" писали, що за даними Гідрометцентру у Харкові із 25 по 28 квітня очікується серйозне погіршення погоди. Через надходження холодного арктичного повітря з районів Шпіцбергену та Баренцевого моря на область насуваються холоди та заморозки.

Так, вночі на поверхні ґрунту і в повітрі будуть спостерігатися сильні заморозки від 0 до - 5° С (II рівень небезпеки, "помаранчевий"), вдень температура складе 8-14 градусів тепла. Середньодобова температура очікується нижче норми на 4-6 градусів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися