На Харківщині мерседес з Луганська врізався у житловий будинок - відмовили гальма

Водій та пасажири були добряче на підпитку та влаштували скандал з місцевими жителями

Інцидент трапився у селищі Черкаська Лозова. Там ввечері 25 квітня сірий мерседес врізався в один з одноповерхових житлових будинків на перехресті. Відео з місця події опублікували у харківському каналі Telegram "Автомобильный Харьков".

Автівка пролетіла через перехрестя, і в'їхала прямо через подвір'я у стіну будинку, трохи не діставши до вікон.

Очевидці події розповідають, що всередині автівки був водій та його друзі, які поверталися з вечірки на одній з місцевих баз відпочинку. Усі молоді люди були добряче на підпитку.

На першому відео видно, що у першу чергу молодики скрутили номери зі своєї автівки та почали телефонувати кудись. За словами очевидців, номери на машині були Луганськими.


Трохи пізніше, коли до місця події прибуло більше місцевих жителів, розпочалася сварка з одним із пасажирів, який навіть не міг правильно сформулювати свою думку.

Мешканці почали дорікати п'яним молодикам, а він у відповідь запропонував їм закрити рота.

Сам водій, також перебуваючи на підпитку пояснив інцидент тим, що у нього відмовили гальма.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як у Харкові на вулиці Шевченка водій ланоса намагався уникнути зіткнення перед світлофором з газеллю, яка почала пригальмовувати, і не впорався з керуванням. Ланос зачепив газель збоку, перекинувся, пролетів близько 100 метрів до перехрестя, врізався в автівку на зустрічній смузі та зупинився, зігнувшись навскоси. Водій ланоса загинув на місці, при перевертанні його наполовину викинуло з вікна і вдарило об авто на перехресті.



Джерело: https://t.me/ctokharkov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися