ДТП у Харкові: Невелика «дев'ятка» перевернула величезний джип (ВІДЕО)

У ДТП під Харковом постраждало 7 осіб

У Харкові на вулиці Конєва, 4, біля старого цирку зіткнулися "ВАЗ" та "Toyota". Очевидці опублікували в соцмережах відео, на якому люди перевертають  позашляховик, який перевернувся.

За словами очевидців, водій за кермом "дев'ятки" їхав по головній та водій "Toyota" повинен був дати йому дорогу, але він цього не зробив, через що автомобілі зіткнулися. Від сили удару джип перекинувся на бік. На щастя, в результаті ДТП ніхто не постраждав, окрім автомобілів.


Також поліціянти Харківської області розповіли про ДТП, яке сталося 28 квітня близько села Хроли. За даними поліції, 18-річний водій ВАЗ-21011 виїхав на зустрічну та на великій швидкості зіткнувся з ВАЗ-21099. В результаті зіткнення постраждали обидва водії та п'ять пасажирів (троє підлітків та дві 34-річні жінки).

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил дорожнього руху. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові 27 квітня стало днем бійок автовласників на дорозі. Перша бійка сталася вдень на вулиці Роганської, там дорогу не поділили водії Renault і Toyota.

Пізніше, вже ввечері, ще одна бійка між автовласниками сталася на проспекті Науки. Там, очевидно, на дорозі незадовго до цього сталася ситуація, яка не потрапила на відео камер спостереження та очевидців. Під час розвороту на перехресті чорний Lanos заблокував дорогу сріблястому Lanos. Перекритими також виявилися всі чотири ряди на перехресті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися