На Харківщині чоловік узяв в заручники 11-місячну дитину

Чоловік погрожував викинути дитину з вікна

У Харківській області чоловік взяв у заручники дитину. Про це розповіли у відділі комунікацій ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, інцидент стався першого березня у Балаклії. Рятувальники отримали інформацію про те, що на вулиці Соборній, 42 чоловік 1982 року народження закрився в квартирі з 11-місячною дитиною та погрожує викинути малюка з вікна. Прибулі на місце рятувальники за допомогою автодрабини допомогли співробітникам поліції потрапити всередину житла, після чого правоохоронці знешкодили порушника. У прес-службі обласного управління Нацполіції обіцяли прокоментувати події пізніше.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові Київський районний суд обрав запобіжний захід частини затриманих в результаті зіткнень на ринку "Барабашово". Засідання по обранню запобіжного заходу затриманим відбулося вчора, 29 лютого. Прокуратура наполягала на арешті всіх фігурантів. Проте суд встиг розглянути лише частину клопотань і залишив їх без задоволення, обравши учасникам бійки домашній арешт з 22:00 до 06:00.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися