На Харківщині військовий продавав наркотики своїм товаришам по службі

Правоохоронці затримали наркодилера на службі

У Харківській області, 28 квітня, на гарячому спіймали військового, який іншим військовослужбовцям продавав наркотики. Подробиці розповіли в Спеціалізованій прокуратурі у військовій і оборонній сфері Об'єднаних сил.

Виходячи з даних правоохоронців, чоловік створив цілу схему продажу наркотиків серед товаришів по службі. Його спіймали, а після і затримали саме під час продажу товару на 2500 гривень. Військовослужбовця затримали в порядку ст. 208 КПК України.

bg8VbSH2gWdvkliTqneA2K55R.jpeg

Зараз прокуратура з'ясовує всі подробиці події та готує повідомлення про підозру військовослужбовцю і клопотання, яке направлять до суду для обрання запобіжного заходу. "Наркодилеру" загрожує від шести до десяти років в'язниці з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Другого слідчого відділу (з дислокацією в місті Харкові) Територіального управління ДБР, розташованого в місті Полтаві, по оперативного супроводження співробітників Другого оперативного відділу зазначеного теруправління ДБР.

Нагадаємо, в Харківській області зловмисники налагодили канал збуту сильнодійних наркотиків через територію Росії в окуповану Донецьку область, психотропи переправляли в дитячих колясках. Наркотики переправляли через водіїв автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення пасажирів та товарів на непідконтрольну української влади територію Донецька. Їм передавали наркотики під виглядом побутових посилок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися