У Харкові горів гуртожиток: Рятувальники евакуювали людей (ФОТО)

Медики госпіталізували чоловіка, який отруївся чадним газом

У Харкові, 30 квітня, О 15:40 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в гуртожитку сімейного типу Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка (вулиця Студентська, 19). Подробиці розповіли в ГУ ДСНС Харківської області.

Відзначається, що на місце події виїжджали 3 автоцистерни та 1 автодрабина. Рятувальники побачили домашні речі та меблі у вогні на площі 5 кв. м. Через сильне задимлення будівлі двох людей довелося витягувати з другого поверху на висувній драбині. Крім цього пожежники евакуювали 4 осіб.

Через задимлення чоловік 1935 року народження отруївся чадним газом. Його госпіталізували в лікарню. О 16.02 пожежу локалізували, а о 17:02 повністю ліквідували. Зараз встановлюється причина пожежі.

Також в ДСНС розповіли про пожежу в приватному будинку в селі Івашки. Рятувальники отримали повідомлення, 1 травня, о 4:56. На місці працювало 1 відділення пожежно-рятувальної служби 52-ДПРЧ на автоцистерні. У будинку горіли дерев'яні перекриття та горище. Пожежа охопила площу в 100 кв. м. Господар отримав термічні опіки тіла, обличчя та рук (50% тіла), його госпіталізували. О 06:10 пожежу вдалося локалізувати, а о 08:05 повністю ліквідувати.

Нагадаємо, в Харкові 1 травня жителі п'яти районів до вечора залишилися без води. Комунальники відзначили, що воду відключать до вечора через проведення ремонтно-відновлювальних робіт. У КП перепрошували за тимчасові незручності. У пресслужбі установи повідомляють, що крім планових робіт, працівники відпрацьовують і аварійні виклики. Для цього на вулицях Харкова працює близько 340 одиниць спеціальної техніки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися