ДТП у Харкові: Автомобілі зіткнулися та знесли світлофор (ФОТО)

Два автомобілі зіткнулися лоб у лоб

У Харкові, 30 квітня, на перехресті вул. Академіка Павлова та пров. Конюшенного зіткнулися автомобілі Mitsubishi Grandis та Volkswagen Golf. Про це повідомили "СТО. ХАРКІВ".

За словами очевидців, Mitsubishi Grandis їхав з центру, а Volkswagen Golf повертав ліворуч з Академіка на Конюшенний провулок. Свідки вважають, що саме Golf повинен був поступитися Grandisy. Однак офіційної позиції поліції поки немає.

Відзначається, що учасники ДТП не постраждали та від госпіталізації відмовилися. На фото видно, що в ДТП автомобілі серйозно постраждали та знесли стовп.

Нагадаємо, 29 квітня, в Харкові на вулиці Конєва, 4, біля старого цирку зіткнулися "ВАЗ" та "Toyota". За словами очевидців, водій за кермом "дев'ятки" їхав по головній і водій "Toyota" повинен був поступитися йому дорогу, але він цього не зробив, через що автомобілі зіткнулися. Від сили удару джип перекинувся на бік. На щастя, в результаті ДТП ніхто не постраждав, окрім автомобілів.

Також поліціянти Харківської області розповіли про ДТП, яке сталося 28 квітня близько села Хроли. За даними поліції, 18-річний водій ВАЗ-21011 виїхав на зустрічну і на великій швидкості зіткнувся з ВАЗ-21099. В результаті зіткнення постраждали обидва водії та п'ять пасажирів (троє підлітків та дві 34-річні жінки).

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові 27 квітня стало днем бійок автовласників на дорозі. Перша бійка сталася вдень на вулиці Роганської, там дорогу не поділили водії Renault і Toyota. Пізніше, вже ввечері, ще одна бійка між автовласниками сталася на проспекті Науки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися