У Харкові на дорозі двічі протягом дня побилися водії (відео)

У обох випадках постраждали не лише самі водії, але й їхні автівки

У Харкові 27 квітня стало днем бійок на дорозі автовласників. Відповідні відео знімали очевидці та надсилали до харківських каналів Telegram.

Перша бійка відбулася вдень на вулиці Роганській, там дорогу не поділили водії Renault та Toyota. На відео не потрапив початок інциденту, але, очевидно, що водій Renault випередив та вирішив зупинити свого противника і розібратися у дорожній ситуації, що цьому передувала. Однак, між ними почалася сутичка з кулаками. Після цього водій Renault сів у свою автівку, почав здавати назад, зачепивши свою пасажирку, та спеціально в'їхав вихлопною трубою та багажником у передній бампер Toyota. Власник японського авто розлютився та вибіг з газовим балончиком до порушника і почав прискати йому в обличчя. Очевидці кажуть, що після цього інцидент передали на оформлення в поліцію.

Пізніше, вже ввечері, трапилася ще одна бійка між автовласниками  на проспекті Науки. Там, очевидно, також на дорозі попередньо трапилася ситуація, яка не потрапила на відео камер спостереження та очевидців. Під час розвороту на перехресті чорний Lanos заблокував дорогу сріблястому Lanos. Перекритими також виявилися всі чотири ряди на перехресті.

Поки водій сріблястого Lanos намагався об'їхати свого противника, пасажирка чорного вдарила дверима крило сріблястого, а водій чорної автівки вийшов з машини, підійшов до другого авто та почав вдавати, ніби на нього здійснили наїзд і присідати перед бампером.

Другий водій розлютився, вийшов з-за керма та копнув свого противника, а коли той почав удавати, ніби втрачає свідомість, спробував поїхати в іншому напрямку. Але водієві чорного Lanos раптово покращало, і він побіг навздогін сріблястому Lanos та почав знову біля нього присідати, удаючи, що на нього наїхали. Після кількахвилинної перепалки водій сріблястого авто все ж спромігся дистанціюватися від свого противника та поїхав з місця пригоди.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як на Харківщині п'яний водій мерседеса в'їхав на перехресті у житловий будинок.



Джерело: Telegram
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися