На Харківщині рятувальники з ночі борються з масштабною пожежею в цеху (ЗАГАСИЛИ)

У Харківській області пожежа забрала життя чоловіка

Під Харковом 2 травня о 02:20 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в цеху приватної пилорами. Подробиці розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Зазначається, що будівля знаходиться в смт Андріївка Балаклійського району на вулиці Заводській, 44. На місці події працювали три відділення вогнеборців на автоцистернах і відділення місцевої пожежної команди смт Андріївка.

За даними рятувальників, площа пожежі склала близько 400 кв. м. Полум'я забрало життя чоловіка, про якого поки нічого невідомо.

Пожежники локалізували вогонь лише о 04:09, а о 09:00 ліквідували. Пожежа майже повністю знищила цех, дерев'яні вироби та відходи деревини. Причина виникнення пожежі та сума завданих збитків встановлюються.

ДОВІДКА. Пилорама - це верстак, який обробляє деревину. Якщо конкретніше, то він поздовжньо розпилює колоди та бруси різних порід деревини на так звані пиломатеріали.

Нагадаємо, у Харкові 30 квітня о 15:40 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в гуртожитку сімейного типу Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка (вулиця Студентська, 19).

Зазначається, що на місце події виїжджали три автоцистерни та одна автодрабина. Через сильне задимлення будівлі двох людей довелося витягувати з другого поверху на висувній драбині. Крім цього, пожежники евакуювали чотирьох осіб. Відомо, що чоловік 1935 року народження отруївся чадним газом. Його госпіталізували до лікарні.

О 16:02 пожежу локалізували, а о 17:02 повністю ліквідували. Наразі встановлюється причина пожежі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися