Під Харковом пожежа знищила велику дерев'яну лазню (ФОТО)

На Харківщині пожежа охопила 80 квадратних метрів лазні

6 травня о 07:44 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в дерев'яній лазні. Подробиці розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Зазначається, що полум'я охопило будівлю в Ізюмі на Шкільній вулиці, 35а. На місці події працювали два чергових відділення на автоцистернах. Пожежа охопила 80 квадратних метрів. Ліквідувати вогонь вдалося лише о 10:20. У лазні порушили правила пожежної безпеки при експлуатації печі, що і призвело до загоряння.

Нагадаємо, на трасі Харків - Охтирка в районі села Горького Богодухівського району фура загорілася прямо на ходу. На місці події працювали два відділення рятувальників на автоцистернах. О 12:27 пожежу вдалося локалізувати, а вже о 12:35 повністю ліквідувати. Полум'я охопило 5 кв.м. На щастя, ніхто не постраждав. Нині пожежники з'ясовують причину займання. 

Також у пресслужбі ДСНС Харківщини розповіли про пожежу у двоповерховому будинку на Архангельській вулиці Харкова. Пожежники розповіли, що у квартирі на другому поверсі коротке замикання електропроводки телевізора викликало сильне задимлення. Через це рятувальники евакуювали шістьох мешканців. Постраждалих немає.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Слобідська окружна прокуратура Харкова розкрила схему розкрадання державних коштів керівництвом і працівниками "Південної залізниці" в Куп'янському районі Харківської області.

Починаючи з 2017 року, співробітники регіональної філії "Укрзалізниці" офіційно не брали відпусток своїм коштом. Посадові особи підрозділу самі пропонували підлеглим не оформляти відпустки, щоб не втрачати гроші, які за ці дні можуть бути нараховані як за робочі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися