У Харкові фура «розірвала» легковик, а Dodge на смерть збив жінку (ФОТО)

На Тюрінській на смерть збили 70-річну жінку

У Харкові, 7 травня, на проспекті Льва Ландау сталося ДТП. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, в ДТП потрапили автомобілі "Daf" та "Chery". У ДТП легковик буквально розірвало. Водія і пасажирку госпіталізували в лікарню. Зараз встановляються всі обставини ДТП.

Також в пресслужбі розповіли, що 8 травня, близько 9:40 смертельне ДТП сталося на вулиці Тюрінській. У поліції розповіли, що 30-річний водій Dodge Journey на смерть збив 70-річну жінку. Відзначається, що пенсіонерка переходила дорогу не по пішохідному переходу, а до нього. Водій загальмував та намагався не збити жінку, однак у нього це не вийшло. Зазначений факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

MP6CUyXPdD3IFqTfmANMRGO9y.jpeg

Нагадаємо, в Печенігах, 7 травня, зіткнулися автомобілі Daewoo Sens та Mitsubishi Pajero. Про це повідомили в ГУ ДСНС Харківської області. Відзначається, що після удару Daewoo сильно погнуло і водія затисло всередині автомобіля. Чоловік самостійно вибратися не міг. З ним був хлопчик 2013 року народження, який зміг вибратися самостійно. На місце події приїжджали чугуївські рятувальники на спецавтомобілі САРМ, які витягнули чоловіка з допомогою пневмоножиць і спеціальних домкратів.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Дергачах, 7 травня, близько 21:40 електричка наїхала на 40-річного чоловіка. За даними правоохоронців, НП сталася на електропуті "Харків-Козача Лопань". Електропоїзд наїхав на чоловіка, його госпіталізували до харківської лікарні. Очевидці розповіли, що чоловік був п'яним. Зараз поліцейські встановлюють всі обставини події.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися