У Харкові поліція схопила Аладіна на килимі-літаку і оштрафувала за хуліганство (відео)

Килим був прив'язаний до багажника авто, а молодь на ньому курила кальян

У Харкові проспектом Науки подорожував Аладін на килимі-літаку. Щоправда, літати він не вмів, тому від поліції втекти не вдалося. Відео затримання дивного транспортного засобу опублікували на офіційній сторінці Facebook патрульної поліції Харківської області.

Компанія друзів, знімала чергове відео для Tik Tok, для цього вони відкрили багажник позашляховика, причепили позаду до нього платформу і встелили її справжнім килимом. На цьому килимі й подорожував хлопець одягнений Аладіном, разом із дівчиною, вбраною як принцеса Жасмін. Подорож була комфортною, вони запаслися кальяном та музикою з колонки. Інші хлопці знімали килим з дійовими особами з відкритого багажнику, поки автівка рухалася проспектом Науки.

Через деякий час порушників помітили патрульні і вирушили навздогін. Щоправда, чарівної сили у килима не було, тому автівка з пасажирами позаду рухалася повільно. Поліціянти затримали порушників дорожнього руху і склали на них кілька протоколів: за хуліганство, за порушення правил перевезення пасажирів та за непристебнуті ремені безпеки.

Сам Аладін зовсім не засмутився через вимушену зупинку, очевидно, компанія була готова до такої "пригоди" та навіть почала робити фотосесію на фоні поліцейської автівки.

picture

"Можете не ставити питання. Це я, килим мій, Аладін - я, тому поліціянти запакували теж, виходить, мене", - розповів тіктокер, і пообіцяв пізніше своїм підписникам показати "круте" відео за результатами зйомок з багажника.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що рятувальники врятували від смерті 28-річного власника гаража, який влаштував там пожежу і у такий спосіб хотів закінчити життя самогубством. Внаслідок загоряння загорівся ще один гараж, вогонь пошкодив також автомобіль, який знаходився у ньому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися