Харківські рятувальники зняли екшн-відео про пожежу у 16-поверхівці на Танкопія

На відео видно, як відбувається рятувальна операція очима вогнеборця

Ввечері 11 травня у 16-поверховому будинку на вулиці Танкопія почалася пожежа. Рятувальну команду місцеві жителі викликали о 16:49. На місце події відразу вирушила служба порятунку. Про деталі інциденту розповіли у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Харківській області та показали відео про те, як відбувається гасіння пожежі очами рятувальників.

Команда пожежників із двох відділень на автоцистернах та одного відділення на автодрабині прибула на місце події за кілька хвилин після виклику. Всього до будинку на Танкопія вирушили 12 рятувальників.

Вогнеборці виявили, що загоряння виникло у квартирі на сьомому поверсі. Там горіли домашні речі, меблі - у кімнаті та на балконі. Загальна площа пожежі склала приблизно 20 квадратних метрів.

На момент прибуття рятувальників вже була організована евакуація людей силами Нацполіції, які опинилися неподалік.

Із задимленого будинку вивели 25 осіб, з них п'ятеро - діти.

За годину пожежу було ліквідовано. Основною версією щодо причини її виникнення стало коротке замикання. На щастя, ніхто не постраждав.

На відео, яким поділилася пресслужба ДСНС, видно, як відбувається рятувальна операція для самих пожежників. В одного з них була встановлена на костюмі екшн-камера, тому можна простежити весь шлях від кабіни пожежної машини до приміщення, в якому палає вогонь.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про чоловіка, який намагався покінчити з життям. Для цього він закрився у власному гаражі та підпалив його разом із автівкою Honda Civic всередині.

Команда рятувальників, яка прибула на місце, врятувала 27-річного самогубцю, однак пожежу вчасно локалізувати не вдалося. Вогонь перекинувся на сусідній гараж, внаслідок чого постраждав автомобіль, який у ньому перебував. Загальна площа загоряння склала 90 квадратних метрів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися