"Це все фейк" - харків'янка, яка викидала паспорти, обіцяє подати в суд

Жінка закликала незнайомців перестати їй погрожувати та пообіцяла зробити офіційне звернення

Мешканка Харкову, яка стала популярною через відео у соцмережі Instagram, де вона разом з дітьми посилає Україну у "..пу" та викидає українські паспорти, записала нове відео та також опублікувала його у соцмережі.

На ньому вона звертається до журналістів та українських громадян і просить припинити її цькувати.

"Будь ласка, зупиніться, ви не знаєте, що я пережила вчора на кордоні. Ви не розумієте, що ви робите, припиніть мені погрожувати вбити мене, посадити в тюрму, будь ласка. Ви не знаєте ситуації, яка вчора трапилася, що дісталося моїй родині, а зараз мене розриваєте на шматки, ще й з погрозами", - звертається харків'янка.

За її словами, відео, на якому вона жбурляє паспорт, а діти кажуть "Україно, йди-но ти в ...пу", є фейковим.

"Це відео фейкове, це нарізки відео, що зроблені з різних сторінок", - пояснює жінка.

Вона збирається подати в суд на видання, яке першим опублікувало це відео. Також вона пообіцяла зробити офіційне звернення з поясненням ситуації у тому випадку, якщо її сестра з дітьми успішно перетне український кордон.

"Давайте не будемо ні з кого робити цапа відбувайла", - звернулася до громадськості жінка.

Також харків'янка продемонструвала повідомлення з погрозами та образами, які їй надходять в особистих повідомленнях від незнайомців.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що жінка під час проходження прикордонного контролю з двома дітьми не була допущена на рейс "Харків-Стамбул" через відсутність відповідних дозволів від одного з двох батьків. Після цього вона з дітьми повернулася додому, де записала відео, на якому лається на українське законодавство і жбурляє українські паспорти.



путин хуесост

19 травня 2021, 13:38

животное

Активист

19 травня 2021, 11:03

Не волнуйся и не обращай внимание на Идиотов. Это тебя оскорбляют не настоящие харьковчане.А быдло-заробитчане-активисты-мразотыпатриоты. Едь отдыхай на здоровье и дети пусть отдохнут. Молодец что троих везеш сильная женщина.А западенская сучка любая бросает даже одного на бабку мать и годами не видит моет унитазы и с себе подобными сидит сиделками. Вонючая и грязная безмозглая.А ты ухоженная и Молодец.

пао

19 травня 2021, 09:30

в єтом то и вся Крина... угрозы расправы "шароварными патриотами" которые сами платят налоги в стране агрессоре...имеют бизнес в РФ .. а вот еслиб был бы Закон об ответственности за клевету и угрозу убийства в интенете... но даже президент-которого маруська зверобой обесщала грохнуть Зе в он лайне до сих пор на свободе - о чём можно говорить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися