Під Харковом два пси розтерзали кімнатну собачку на очах власника. Той звинуватив в інциденті директора Харківського зоопарку

Директор Харківського зоопарку заперечує звинувачення в нападі його вихованців на тварину, тому що одна його собака померла півроку тому, а друга зараз тяжко хворіє і не встає

Повідомлення про те, що в Дергачах два величезних пса породи середньоазіатська вівчарка напали під час прогулянки на літню людину і його кімнатну собачку породи чихуахуа Річарда, облетіли харківські соціальні групи.

"20 січня 2020 року, в місті Дергачі, мій батько вийшов на прогулянку з нашим псом Річардом породи чихуахуа. Раптом, зовсім несподівано з-за повороту вискочила два величезних сусідських пса породи алабай і накинулися на батька і нашу собаку! Тато вчасно зреагував, встиг схопити гілку, щоб відбиватися. Але поки він відмахувався від однієї, друга просто розривала на шматки Річарда. В результаті, у нього розірвано черево, прокушен хребет. Собака наша в дуже важкому стані", - повідомила жінка.

Автор посади заявила, що обидві собаки належать їх сусідові, директорові Харківського Зоопарку Олексію Григор'єву.

Олексій Григор'єв підтвердив "Коментарям. Харків", що у нього дійсно багато років жили два алабая. Минулого літа один його вихованець помер від старості і хвороб, другий останніми місяцями важко хворіє, постійно лежить і його давно вже не виводили на прогулянку.

"Я розумію, що зараз відчувають господарі Річарда – я сам втратив друга, і другий мій пес при смерті. Я глибоко співчуваю Річарду і бажаю йому одужання, але брехня ще нікому не допомагала", - заявив Григор'єв.

Директор зоопарку передбачає, що власники собаки, мабуть, переплутали його вихованців з іншими собаками, тому що ще рік тому його не раз бачили на прогулянці з алабаями. Але Григор'єв завжди водив своїх псів на повідку.

В поліції Харківській області підтвердили факт нападу на собаку чихуахуа. Власник постраждалої чихуахуа написав заяву в поліцію, але що примітно, в ньому він не вказує, що агресивні собаки належать саме директору зоопарку. Потерпілий заявив, що "просто його пса покусали якісь тварини".



Інцидент зареєстрували в єдиному обліку Дергачівського ОП.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися