У харківській багатоповерхівці чоловік підірвався на гранаті. Подробиці

У неділю в харківській багатоповерхівці прогримів вибух

У Харкові на вулиці Світлій Московського району 26 січня стався вибух у квартирі. У результаті загинув чоловік 63 років. Про обставини події повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про вибух в квартирі, що знаходиться на вулиці Світлій, поліція отримала 26 січня. Слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічного управління виїжджали за адресою. Вони уклали, що мешканець квартири загинув через вибух гранати РГД-5.

Також поліція встановила, що напередодні чоловік висловлював бажання покінчити життя самогубством. Всі обставини цього випадку ще з'ясовуються. Слідчий уточнює, чи був це суїцид чи ні.

Раніше ми писали, що в ніч з 24 на 25 січня патрульні зняли з мосту дівчину, яка намагалася покінчити життя самогубством. Це сталося на вулиці Полтавський шлях. Врятувати харків'янку вдалося завдяки успішним переговорам, проведених патрульними.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися