На Харківщині в результаті ДТП авто розірвало навпіл (ФОТО)

Сьогодні, 21 травня, в селищі Лісове Малоданилівської селищної ради Харківського району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загорівся автомобіль. Повідомлення про аварію надійшло до рятувальників вранці, о 7:42. Таку інформацію надали виданню Depo.Харьков в ДУ ДСНС України в Харківській області.

Згідно з даними відомства, зіткнулися два автомобілі ГАЗ-31029 і Subaru Forester. Повідомляється, що в результаті ДТП ГАЗ розлетівся на дві частини, після чого сталося загоряння моторного відсіку.  

picture

_pAShh3_BSJwtBp9p-a47hFUc.jpeg

Рятувальникам вдалося загасити вогонь в транспортному засобі, проте постраждали водії обох машин. Вони були доставлені до лікарні.

Нагадаємо, що напередодні в Харкові сталася курйозна і водночас сумна історія: місцеві жителі помстилися водієві, який неправильно припаркував свій автомобіль. Водій білого Daewoo Matiz на одній з вулиць Харкова заїхав на своїй машині прямо на тротуар до багатоповерхового будинку, який розташований уздовж дороги. Оскільки це пішохідна зона, обмежена тротуаром, місць для паркування там немає. Тому водій Matizа просто кинув його на вузькій пішохідній доріжці, перегородивши повністю прохід по ній людям. Обійти машину можна було, тільки пройшовши по газону з боків по траві і бруду.

Місцеві жителі дуже обурилися таким нахабством і вирішили помститися. Для цього вони перенесли величезну бетонну клумбу, яка була розташована у дворі багатоповерхівки, і поставили її прямо перед переднім бампером автомобіля. Позаду неї харківські "месники" припаркували старе авто Жигулі "Копійка". Читайте детальніше в нашому матеріалі.







Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися