Під Харковом фури зіткнулися на великій швидкості: Автомобіль зім'яло, немов картонку (ВІДЕО)

Правоохоронці з'ясовують подробиці ДТП в Пісочині

У Пісочині 25 травня зіткнулися фури MAN та DAF. Очевидці опублікували відео та фотографії з місця події. Зараз правоохоронці з'ясовують усі подробиці.

На відео видно, що удар був настільки сильним, що в однієї з фур відірвало кабіну. За даними поліції, в ДТП постраждав пасажир MANa та його доставили до лікарні. 

Також правоохоронці розповіли про ДТП в Холодногірському районі Харкова на 479 кілометрі автодороги "Київ-Харків-Довжанський. Поліціянти отримали повідомлення 24 травня близько 15:40.

За попередніми даними, 50-річний чоловік за кермом "ВАЗ-211540" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та на високій швидкості зіткнувся з вантажівкою "DAF". Відзначається, що від отриманих травм водій легковика помер на місці.

Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку відділу поліції № 2 Харківського районного управління № 3. Зараз правоохоронці працюють над відкриттям кримінального провадження.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові сталася курйозна і водночас сумна історія: місцеві жителі помстилися водієві, який неправильно припаркував свій автомобіль.

Водій білого Daewoo Matiz на одній з вулиць Харкова заїхав на своїй машині прямо на тротуар до багатоповерхового будинку, який розташований уздовж дороги. Оскільки це пішохідна зона, обмежена тротуаром, місць для паркування там немає. Тому водій Matiza просто кинув його на вузькій пішохідній доріжці, перегородивши повністю прохід по ній людям. Обійти машину можна було, тільки пройшовши по газону з боків по траві та бруду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися