На Харківщині в ДТП у фури відірвало кабіну (ПОДРОБИЦІ)

Правоохоронці розповіли подробиці ДТП в Пісочині

У Пісочині 25 травня зіткнулися фури MAN і DAF. Очевидці опублікували відео і фотографії з місця події. У прес-службі ГУ Національної поліції Харківської області розповіли подробиці.

За даними правоохоронців, біля посту поліції в селищі Пісочин 33-річний водій фури MAN із причепом в'їхав у вантажівку DAF. Від удару у фури (MAN) відірвало кабіну. 

Водій MANa живий, проте його 36-річну пасажирку госпіталізували в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

Інформацію про те, що трапилося, зареєстрували в Єдиному реєстрі заяв і повідомлень відділення поліції №2 Харківського райуправління міліції №1. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються.

Також правоохоронці розповіли про ДТП в Холодногірському районі Харкова на 479 кілометрі автодороги "Київ-Харків-Довжанський".

Виявилося, що 50-річний чоловік за кермом "ВАЗ-211540" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і на високій швидкості зіткнувся з вантажівкою DAF. Зазначається, що від отриманих травм водій легковика помер на місці.

Раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові сталася курйозна і водночас сумна подія: місцеві жителі помстилися водієві, який неправильно припаркував свій автомобіль.

Водій білого Daewoo Matiz на одній із вулиць Харкова заїхав на своїй машині прямо на тротуар до багатоповерхового будинку, який розташований уздовж дороги.

Це пішохідна зона, обмежена тротуаром, місць для паркування там немає. Тому водій Matiza просто кинув його на вузькій пішохідній доріжці, перегородивши повністю прохід по ній людям. Обійти машину можна було, тільки пройшовши по газону з боків по траві та бруду.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися