Під Харковом смертельна ДТП: реклама "вбила" людину (ФОТО)

У Харківській області повністю згорів автомобіль

На автодорозі Київ-Харків-Довжанський у с. Сиряки на вул. Кільцевій 29 травня сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС і в ГУ Нацполіції Харківської області.

У ДСНС розповіли, що про ДТП їм повідомили о 16:02. Коли вони прибули, автомобіль Volkswagen СС майже повністю згорів. О 16:30 пожежу локалізували, а о 16:35 - повністю ліквідували.

За даними правоохоронців, автомобіль на великій швидкості вилетів на узбіччя та врізався в металеву основу рекламного щита, після чого загорівся. У ДТП 29-річний водій загинув на місці. Наразі слідчі встановлюють всі обставини події.

Інформацію про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, в Харківській області у 2018 році військовослужбовці вбили свого товариша по службі. Подробиці повідомили в Харківській спеціалізованій прокуратурі, яка забезпечує підтримання публічного обвинувачення в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства військовослужбовця Збройних Сил України.

За даними слідства, троє військових розпивали алкогольні напої і незабаром між ними виник конфлікт. Двоє з них вирішили вбити третього. Зловмисники завдали йому мінімум 15 ударів руками та ногами по голові й тілу. Через якийсь час один із чоловіків дістав шнурок, обмотав ним шию побитого товариша по службі й задушив його. Лозівський міськрайонний суд Харківської області 27 травня визнав військовослужбовців винними в умисному вбивстві.



Активист

30 травня 2021, 17:12

Амеры под своим чутким контролем превращают украинскую армию в убийц и насильников

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися