На Харківщині військові задушили свого товариша по службі шнурком

Винними визнали двох військових

У Харківській області в 2018 році військовослужбовці убили свого товариша по службі. Подробиці повідомили в Харківській спеціалізованій прокуратурі, яка забезпечує підтримання публічного обвинувачення в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства військовослужбовця Збройних Сил України.

За даними слідства, троє військових випивали і незабаром між ними виник конфлікт. Двоє з них вирішили вбити третього. Зловмисники завдали йому мінімум 15 ударів руками і ногами по голові і тілу. Через якийсь час один з чоловіків дістав шнурок, обмотав ним шию побитого товариша по службі і задушив.

Лозівський міськрайонний суд Харківської області 27 травня визнав військовослужбовців винними в умисному вбивстві. Їх засудили до 15 років в'язниці. Поки обвинувальний вирок суду не набрав законної сили, йде термін апеляційного оскарження. Засуджені військовослужбовці знаходяться під вартою.

Нагадаємо, в Харкові 6 травня спіймали чоловіка, який вбив свого товариша по чарці викруткою. Правоохоронці отримали повідомлення о 23:50. На місці події працювали слідчо-оперативна група управління поліції та експерти-криміналісти. Виявилося, що загинув 43-річний чоловік, який прийшов до товариша випити. По п'яні вони посварилися і господар квартири викруткою забив свого гостя. Від ударів чоловік помер.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися