ДТП на Роганській в Харкові. Подробиці

Постраждалі в лікарні у тяжкому стані

Сьогодні, 3 лютого, в Харкові на Роганській сталася дорожньо-транспортна пригода. Постраждалих прийшлося вирізати з машини. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про подію надійшло до рятувальників о 12:01. ДТП за участю Daewoo Lanos та Opel Vectra сталася поблизу будинку №130а. Зіткнення було такої сили, що Daewoo перекинувся на дах.

На момент прибуття рятувальників двох пасажирів вже дістали з машин. Ще двоє постраждалих – водій та пасажирка Daewoo були заблоковані в авто. До того ж легковик лежав на даху. Рятувальники поставили машину на колеса та за допомогою шанцевого інструменту відчинили передні двері і дістали постраждалих. Крім того, рятувальники провели охолодження двигуна Daewoo та відключили акумуляторну батарею, щоб не допустити загоряння.

picture

Всіх 4 постраждалих оглянули медики. Водій Opel від госпіталізації відмовився. Трьох постраждалих доправили до 4-ї міської лікарні.

У прес-службі міської ради Харкова з посиланням на лікарів медзакладу "Коментарям. Харків" повідомили, що у водія Daewoo переломи ніг. У двох пасажирів – 16-річного підлітка та його мами, теж травми нижніх кінцівок. Вони отримали необхідну медичну допомогу. Наразі постраждалі перебувають в лікарні. Їх стан оцінюють як стабільно тяжкий.

Всі обставини ДТП мають з`ясувати правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що  в Харкові біля Палацу залізничників вантажний автомобіль DAF збив пішохода.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися