У Харківській області чоловік взяв свою колишню дружину та дитину в заручники (ФОТО)

Правоохоронці домовлялися з чоловіком, який взяв колишню дружину з дитиною в заручники

Правоохоронці Харківщини 2 червня о 22:36 отримали повідомлення від жінки з села Гайдари, яка розповіла, що на її подругу напав колишній чоловік з ножем. Подробиці розповіли в пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

На місці події правоохоронці з'ясували, що п'яний 30-річний житель Змієва прийшов до своєї ексдружини, щоб зустрітися з сином. Між ними виник конфлікт і чоловік почав погрожувати жінці ножем. Таким чином, зловмисник утримував обох в будинку.

Силовики почали вести переговори з чоловіком і домовилися, щоб той відпустив дитину. З хлопчиком все було добре. Переговори з приводу жінки велися до 1:55, її теж ексчоловік відпустив. Ніяких травм або навіть синців постраждалі не отримали.

Правоохоронці вилучили ніж і затримали чоловіка. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 147 (захоплення заручників), ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нападнику повідомлять про підозру і будуть тримати під вартою. Тепер чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, в Харкові провізори без рецепта продавали жителям наркотики. Силовики прийшли в ці заклади та вилучили медичних препаратів приблизно на 2 мільйони гривень. Відзначається, що в березні 2021 року правоохоронці отримали інформацію про власника і провізорів аптечних закладів Харкова, які продають комбіновані та наркотичні лікарські засоби без рецепта. Поліціянти отримали відповідні повідомлення від харків'ян.

Вже 2 червня силовики увірвалися в аптеки по проспектах Олександрівському, Московському, Науки, Гагаріна, і вулицями Військової та Полтавський Шлях. За вказаними адресами поліцейські вилучили лікарські засоби в ампулах і блістерах, гроші та чорнові записи злочинної діяльності фігурантів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися