З харківської гімназії евакуювали 750 дітей через одну ученицю (ВІДЕО)

Дівчинка застосувала перцевий балон просто в гімназії

У Новобаварському районі Харкова 4 червня з 153 гімназії евакуювали 750 дітей. Подробиці очевидці розповіли виданню РЕДПОСТ.

За даними видання, дівчинка з 7 класу застосувала перцевий балончик. За її словами, вона випадково натиснула на кнопку. Після це школярка сама підійшла до вчителя і розповіла про все. Дівчинка пояснила, що перцевий балон їй дали батьки для самооборони.

У гімназії екстрені служби вже відпрацювали та провітрили три поверхи школи. Скоро дітей знову пустять до школи. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, харківським правоохоронцям повідомили, що в міській клінічній лікарні №30 на вулиці Гуданова знаходиться бомба. Про це повідомив головний лікар лікарні Сергій Самусенко, передає "Суспільне". Відзначається, що повідомлення прийшло електронною поштою близько 9:30. Головлікар розповів, що близько сотні людей (пацієнтів і медпрацівників) вивели на вулицю. Зараз на місці працюють правоохоронці з собаками.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові адміністрація ТРЦ "Нікольський" не пустила вибухотехніків та поліціянтів для перевірки будівлі на наявність вибухівки.

Відзначається, що повідомлення про мінування правоохоронці отримали 26 травня о 11:00. На місце події приїхали слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки, співробітники екстрених служб. Професіонали оглянули та перевірили вулицю, проте всередину їх ніхто не пустив. Покупців не евакуйовували.

При цьому 24 травня в ТРЦ виникла пожежа. За даними рятувальників, горіло будівельне сміття на третьому надземному рівні зовні будівлі. Площа пожежі склала близько 4 кв. м. Через сильне задимлення близько 200 відвідувачів самі покинули будівлю. О 22:37 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:42 повністю ліквідувати.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися