У центрі Харкова рух транспорту заборонять на місяць

Майже чотири тижні не можна буде проїхати по лівій стороні площі Свободи

Рух транспорту по площі Свободи на ділянці від перехрестя вулиці Сумській і вулиці Свободи до ХНУ імені В. Н. Каразіна буде перекрито для автотранспорту. Про це повідомили у відділі комунікацій Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, перекрита площа буде з 4 по 31 березня. Наголошується, що це пов'язано з демонтажем льодового катка. На цей період рух транспорту буде організовано по правій стороні площі Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в соцмережах з'явилися фотографії, на яких видно, що позашляховик Toyota припаркувався на пішохідному майданчику біля Харківської ОДА. При цьому, за словами автора фото, на це порушення патрульна поліція відмовилася реагувати. Він двічі звертався до копів з цього приводу, але реакції правоохоронців не було.
Історія з позашляховиком, яку помітили 3 березня на пішохідному тротуарі біля головного входу в Харківську ОДА, отримала несподіване продовження. Передбачається, що автомобіль належить представнику кримінальних кіл.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися