У Харкові підліток бив дівчат: Мразота піде під суд (ВІДЕО)

Харків'яни обурені бездіяльністю власних жителів

У Харкові в районі Нові будинки неадекватний 16-річний хлопець, на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами. Виявилося, що підліток систематично бив різних дівчат. Після цього заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що цю "мразоту" тепер судитимуть.

"16-річна мразота в Харкові вирішила самостверджуватися через жорстоке побиття дівчаток. Чим думали його батьки, коли зачинали, народжували і як вони виховували Тараніка Олександра Ігоровича 17.08.2004? Звідки вся ця звіряча жорстокість?! Чому ніхто з підлітків хто був поруч навіть не спробував зупинити нелюда? у всьому цьому буде розбиратися слідчі поліції, прокурор і суд", - написав Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Найбільше людей вразило, що за дівчину ніхто не заступився: "З нападником все зрозуміло, але байдужі, мовчазні, покірні свідки - це ще значно гірше", "Це безумовно мразота! Але я не можу зрозуміти бездіяльність сидять поруч осіб", "Він то безумовно мерзотник. А хто ті, що сидять не ворушаться і спокійно спостерігають нога за ногу? Ось вони реально монстри. Байдужість страшніша за агресію".

Нагадаємо, в Панютинському психоневрологічному інтернаті до людей ставляться, як до тварин і не надають нормальних умов для проживання. Відзначається, що під час перевірки інспектори побачили 20 жителів інтернату, які перебували у дворі, огородженому ґратами та закритим на замок. Одні люди лежали на лавках, а деяким не вистачало місця, і вони просто гуляли по двору.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися