У Харкові чоловік «по приколу» стріляв посеред вулиці (ФОТО)

Харківський бунтар купив собі пістолет заради розваги

У Харкові 21-річний чоловік почав стріляти зі стартового пістолета в повітря на вулиці Миру. Відповідне повідомлення правоохоронці отримали 12 червня о 19:05. Подробиці розповіли у пресслужбі.

Коли правоохоронці виїхали на місце події, то оперативно відшукали чоловіка. У нього при собі був стартовий пістолет і 24 патрони. За словами того, хто стріляв, він купив зброю заради розваги, а вистрілив, щоб перевірити, чи все з нею гаразд.

У пресслужбі зазначили, що правоохоронці вилучили всі речові докази. Швидше за все, йдеться про патрони та пістолет. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Інформацію про стрілянину зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень відділу поліції. Поліціянти продовжують перевірку і встановлюють усі подробиці.

Нагадаємо, в Харкові поліціянти знайшли 16-річного хлопця Олександра, який побив 14-річну дівчину прямо на очах в однолітків. Після того, як цей випадок шокував безліч українців, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що цю "мразоту" тепер судитимуть.

Правоохоронці відвезли його разом із батьком у відділ поліції 12 червня. Там підліток на камеру вибачився перед постраждалою дівчиною, її батьками та всіма українцями.

Він заявив, що нібито жалкує про те, що трапилося. Батько хулігана сказав, що хоче помиритися з батьками побитої дівчини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися