У Харкові таксист збив двох п'яних пішоходів (ФОТО)

На вулиці Героїв Праці збили двох хлопців

У Харкові 53-річний чоловік за кермом автомобіля Volkswagen Jetta 13 червня збив двох пішоходів на вулиці Героїв Праці. Подробиці розповіли у пресслужбі облуправління Нацполіції.

За даними правоохоронців, двох травмованих хлопців 24 і 26 років доставили до лікарні. За словами очевидців, молоді хлопці були п'яними та переходили дорогу за 15 метрів від пішохідного переходу. Зазначається, що водій підпрацьовує в таксі.

При цьому на фотографіях видно, що від сили удару з одного із хлопців злетів кросівок, а в автомобіля тріснуло лобове скло і дуже зім'ялося праве крило та частина капоту.

Наразі фахівці з'ясовують всі обставини події. Інцидент кваліфікували за ч. 1 ст. 286 (порушення безпеки дорожнього руху) КК України.

Нагадаємо, в Харкові поліціянти знайшли 16-річного хлопця Олександра, який побив 14-річну дівчинку прямо на очах в однолітків. Після того, як цей випадок шокував безліч українців, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що цю "мразоту" тепер судитимуть.

Правоохоронці відвезли його разом із батьком до відділу поліції 12 червня. Там підліток на камеру вибачився перед постраждалою дівчиною, її батьками та всіма українцями.

Він заявив, що нібито жалкує про те, що трапилося. Батько хулігана сказав, що хоче помиритися з батьками побитої дівчини.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Панютинському психоневрологічному інтернаті до людей ставляться, як до тварин, і не створюють нормальних умов для проживання.

В інтернаті порушували умови проживання та харчування підопічних. Тепер до відповідних органів державної влади направлять звіт щодо візиту і рекомендації для усунення усіх виявлених проблем.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися