У Харкові п'яний підліток зістрибнув із канатної дороги і його збив автомобіль (ВІДЕО)

Молодого харків'янина доставили в лікарню з черепно-мозковою травмою

У Харкові 13 червня 17-річний хлопець випав із кабінки на канатній дорозі, а після його збив автомобіль. Подробиці розповіли у пресслужбі Національної поліції України.

Зазначається, що правоохоронці отримали повідомлення о 18:15. Вони знайшли лежачого хлопця на проїжджій частині по вулиці Новгородській. На щастя, підліток вижив, проте його з численними травмами доставили до лікарні.

За словами директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській області Віктора Забашти, у молодої людини відкрита черепно-мозкова травма, перелом стегна та плеча, а також хмільне сп'яніння. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Видання NewsRoom опублікувало відео, на якому зафіксовано цей момент. На ньому один хлопець їде у вагончику на канатній дорозі, а другий кричить йому щось знизу. Схоже йшлося про те, щоб хлопець зістрибнув, оскільки той навіть викинув із кабінки рюкзак. Далі сцена обривається і видно вже наслідки ДТП.


За інформацією "Суспільного", хлопець впав із висоти восьми-дев'яти метрів і його відразу ж переїхав автомобіль.

Нагадаємо, в Харкові в районі Нові будинки неадекватний 16-річний хлопець, на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами, оскільки він систематично бив їх.

Після того, як цей випадок шокував безліч українців, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що цю "мразоту" тепер судитимуть. Найбільше людей вразило те, що за дівчину ніхто не заступився.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися