У Харкові жорстоко вбили жінку: фото підозрюваного

Поліцейські просять харків'ян допомогти знайти вбивцю

У Харкові 13 червня об 11:00 поліціянти виявили тіло 63-річної жінки у квартирі однієї з багатоповерхівок міста. Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області та попросили громадян допомогти.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 30-35 років, зріст близько 170-175 см, чорні коротке волосся, худорлявої статури. Є родимка на правій щоці.

Чоловік був одягнений у синю кепку, коричневу куртку з капюшоном, чорну футболку, чорні спортивні штани з білими смугами, коричневі кросівки. При собі у нього був рюкзак чорного кольору.

Наразі проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

"Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про розшукуваного, просимо повідомити до чергової частини Лозівського районного відділу поліції за адресою: Лозова, вул. Ярослава Мудрого, 7 або за телефонами: 0574590064, 0507815709, 0667084960. За надання достовірної інформації про анкетні дані або місцеперебування розшукуваного буде надано грошову винагороду", - йдеться у повідомленні.

3DaDidT3hoQY3oC-A57d3G9k1.jpg

Нагадаємо, у Харкові в районі Нові будинки неадекватний 16-річний хлопець на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами, оскільки він систематично бив їх.

Після того, як цей випадок шокував безліч українців, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що цю "мразь" тепер судитимуть.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися