У Харкові хлопець впав із канатної дороги: може не вижити

За життя молодого харків'янина наразі борються лікарі

У Харкові 13 червня 17-річний хлопець випав із кабінки на канатній дорозі, а потім його збив автомобіль. Наразі хлопець у вкрай важкому стані. Про це повідомив спікер Харківської міськради Юрій Сидоренко.

За його словами, хлопця під'єднали до апарату штучної вентиляції легенів. У потерпілого - множинні переломи. Крім того, через тяжкість травм хлопцеві поки не можна зробити томографію.

Нагадаємо, поліцейські знайшли лежачого хлопця на проїжджій частині по вулиці Новгородській. На щастя, підліток вижив, проте його з численними травмами доставили до лікарні. За інформацією "Суспільного", хлопець впав із висоти восьми-дев'яти метрів і його відразу ж переїхав автомобіль.

За словами директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській області Віктора Забашти, у молодого чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, перелом стегна і плеча, а також хмільне сп'яніння. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Видання NewsRoom опублікувало відео, де зафіксовано момент того, що сталося. На ньому один хлопець їде у вагончику на канатній дорозі, а другий кричить йому щось знизу. Схоже, йшлося про те, щоб хлопець зістрибнув, оскільки той навіть викинув із кабінки рюкзак. Далі сцена обривається і видно вже наслідки ДТП.


Нагадаємо, у Харкові в районі Нові будинки неадекватний 16-річний хлопець, на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами, оскільки він систематично бив їх.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися