В Харкові розшукують свідків жахливого злочину

Поліція розшукує вбивцю жінки, понівечене тіло якої днями знайшли у колекторі

Харківські правоохоронці розшукують свідків жорстокого вбивства жінки в Новобаварському районі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

Поліція просить водіїв, які з 9:00 29 лютого до 10:00 1 березня проїжджали поблизу місця скоєння злочину, надати відео з реєстраторів в автомобілях. Правоохоронців цікавлять такі місця: в'їзд Станційний, вулиці: Станційна, Дачна, Червона Алея, Михайлівська, проспект Любові Малої, Удянський гідропарк, Пташиний ринок.

Також правоохоронці звернулись до громадян, які в цей час були у вказаних місцях та могли стати свідками тяжкого злочину, повідомити про це в поліцію.

У поліції кажуть, що ця інформація може допомогти розкрити злочин та знайти вбивцю.

Контактні телефони: 067 9191102 (Новік Сергій Іванович), 067 5777449 (Драбинка Вадим Володимирович), 097 8980207 (Данильчик Ярослав Ігорович).

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що вбиту знайшли 1 березня у колекторній трубі біля річки Уди поблизу вулиці Станційної. Обгоріле тіло жінки побачила місцева жителька під час прогулянки.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці намагаються встановити особу вбитої жінки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися