У поліції розповіли за яких обставин потонув 6-річний хлопчик в Харківській області

Літній дитячу розвагу через необачність перетворилася в страшну трагедію

У Красноградському районі в селищі Слобожанське під час дитячих розваг трапилася трагедія - маленький хлопчик впав у ставок і втопився. Його тіло підняли з дна через кілька годин. Про те, чому сталося страшне подія, розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Троє братів 13-ти, 12-ти та 6-ти років вирушили 15 травня розважатися на природі біля водойми, який розташовується в селищі Слобожанське. У дітей з собою був надувний матрац, і всі троє вирішили на ньому поплавати у ставку. Хлопці гралися, і наймолодший з них впав з матраца, занурився з головою в воду і не виринув. Старші хлопці злякалися, покликали дорослих, але знайти маленького хлопчика в воді так і не змогли.

Після цього свідки викликали поліцію і на місце прибули водолази. В ході операції вони виявили тіло хлопчика на дні водойми. Коли дитину витягли з води, ознак життя у нього вже не було.

Сам виклик поступив у відділення близько 14:30 у вівторок 15 червня. Слідчі порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України: умисне вбивство - з позначкою "нещасний випадок". Поліцейські продовжують з'ясовувати деталі страшного дня.

У прес-службі також закликали дорослих бути обачними й не відпускати дітей на водойми без нагляду. Також в поліції вказали на необхідність дотримання безпечної поведінки на воді та заборона пірнати з мостів, обривів, купатися в заборонених місцях і після вживання алкоголю.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харківській області четверо дітей отруїлися грибами. Діти зібрали гриби в лісі, принесли бабусі, а та приготувала з них їжу і нагодувала онуків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися