У Харківській області двоє дітей потонули в річці

На Харківщині продовжують тонути люди

У селі Колонтаєв 17 червня близько шлюз-регулятора в річці Мерла рятувальники разом з поліціянтами дістали тіла двох хлопчиків 2005 та 2007 років народження. Про це повідомили в ГУ ДСНС Харківської області.

Відзначається, що на місці працювали рятувальники 57-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На човні вони підпливли до місця трагедії та за допомогою рятувальної мотузки дістали тіла дітей. Хлопчиків передали слідчим, які зараз встановлюють усі обставини трагедії.

8uj3K-yERrtG3D60JIQmpnXIp.jpeg

Також в пресслужбі ДСНС розповіли, що 17 червня крім зазначених вище дітей потонув 62-річний чоловік в Печенізькому водосховищі. Його тіло вже дістали. Даний нещасний випадок стався вже поблизу села Мартове Чугуївського району біля греблі.

За даними рятувальників Харківської області, з початку 2021 року потонуло 17 осіб, 4 з яких - діти. Ще 1 людина вважається зниклою безвісти. У ДСНС також додали, що найчастіше люди тонуть по своїй вені та через неакуратність.

Нагадаємо, в Красноградському районі в селищі Слобожанське під час дитячих розваг трапилася трагедія - маленький хлопчик впав у ставок і втопився. Його тіло підняли з дна через кілька годин. Свідки викликали поліцію і на місце прибули водолази. В ході операції вони виявили тіло хлопчика на дні водойми.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Укрзалізниця відкрила для жителів та гостей Харкова два нових маршрути: один - прямо до Одеси, а другий - до Лиману Донецької області. На свята до теплого моря Одеси призначили нічний поїзд з Харкова №241/242, на ньому можна буде потрапити на Південь 18, 22, 25, і 29 червня. З Одеси він буде повертатися 21, 24 і 28 червня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися