У Харківській області чоловік впав на стовп і проткнув собі обличчя дротом (ВІДЕО)

Рятувальники допомогли "прибитому" до стовпа чоловікові

У Лозовій на вул. Мічуріна 19 червня о 20:12 медики викликали рятувальників на допомогу 71-річному чоловікові. Подробиці розповіли у ГУ ДСНС в Харківській області.

Зазначається, що рятувальникам потрібно було зрізати металевий дріт. За даними ДСНС, чоловік йшов по вулиці і раптом впав на старий стовп, який лежав на землі. Відомо, що на стовпі був намотаний металевий дріт. Проблема була в тому, що один край дроту стирчав убік, і саме на нього чоловік впав обличчям.

Для того, щоб обережно витягти сторонній предмет, рятувальники зрізали цей дріт зі стовпа за допомогою спеціального інструменту. Далі потерпілого взяли на себе медики, щоб надати необхідну медичну допомогу.


Нагадаємо, в Куп'янську 18 червня десятки людей перекрили дорогу з вимогою не закривати гімназію №1 і не переводити дітей у школу № 4. За словами місцевих жителів, влада ухвалила рішення спонтанно.

Тривалий протест призвів до утворення пробки. При цьому місцева влада так і не відреагували на інцидент. Однак на місце протесту прийшли поліцейські. Через якийсь час виник конфлікт.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися