У Харкові помічник депутата від «Слуги народу» вистрілив у людину (ВІДЕО)

У Харкові на Журавлівці сталася перестрілка між двома водіями

У Харкові 19 червня близько 20:30 Дмитро Ніконов (помічник народного депутата від "Слуги народу" Олександра Куницького) вистрілив у людину із травматичного пістолета на вулиці Новоолександрівській. Про саму стрілянину розповіли у пресслужбі Нацполіціі Харківської області, а подробиці - в громадській організації "Антикорупційний блок учасників АТО".

Зазначається, що між Ніконовим та іншим чоловіком виник конфлікт через паркомісце для зарядки електромобіля. Помічник депутата вистрілив у ногу своєму опоненту. Постраждалого доставили в лікарню.

Нині правоохоронці з'ясовують подробиці події. Також відомо, що на місце приїжджала депутат Харківської міської ради від "Слуги народу", помічниця нардепа Олександра Куницького Аліна Мустафаєва.

За словами Ніконова, чоловік припаркувався біля зарядної станції. Помічник депутата попросив його переставити автомобіль на інше місце, але той нібито вів себе агресивно і вдарив його. Після цього Ніконов дістав травматичний пістолет, вистрілив у землю і нібито випадково поранив опонента в палець ноги.

Своєю чергою поранений чоловік заявив, що коли він припаркував свій автомобіль, то до нього підійшов Ніконов і попросив переставити машину на інше місце, а він дійсно відмовився. Однак, за словами потерпілого, помічник нардепа почав грубити і бити по його машині.

Водій зазначив, що коли він вийшов із автомобіля, Ніконов нібито почав його бити і вихопив пістолет. Водій стверджує, що вдарив Ніконова у відповідь, намагаючись вибити пістолет із рук, але у нього не вийшло і в нього вистрілили.

На відео Ніконов представляється і журналістом, і помічником депутата, і особою, яка охороняється. Зазначається, що один зі знайомих Ніконова намагався перешкоджати "Антикорупційному блоку" у журналістській діяльності. Схоже, не хотів, щоб громадськість дізналася, хто став учасником стрілянини.

Нагадаємо, Ніконов є власником підприємства "Автоінтерпрайз", яке займається установкою і обслуговуванням автомобільних електричних зарядних станцій. Також він працює помічником народного депутата Олександра Куницького, якого обрали по мажоритарному округу в Харкові. У ЗМІ часто публікували розслідування, у яких Куницький, користуючись своїм статусом, допомагав Ніконову у бізнесі.




Валентина

28 червня 2021, 17:24

Привет

Активист

20 червня 2021, 12:54

Никонов погоняло Лизун позвал на помощь Алину бывшую плечевую что терлась на окружной возле Лоска. Два сапога пара. Они за деньги готовы хоть раком стать. А чтобы себе какой то авторитет заиметь притерлись к отдельным т.н.депутатам из окружения Клоуна.

путин хуесост

20 червня 2021, 11:35

помощник депутата=педик опущенный

Валерій Караванський

20 червня 2021, 10:46

На палю його

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися