У якому зараз стані хлопець, який впав із канатної дороги у Харкові

Лікарі вже почали давати перші прогнози на одужання

Юнак, який два тижні тому випав із кабінки канатної дороги у Харкові на дорогу й потрапив до реанімації у вкрай важкому стані, прийшов до тями. Про його стан і прогнози лікарів розповіли у "Суспільному", посилаючись на матір хлопця.

Наразі юнак все ще перебуває у реанімації, хоча вже кілька днів, як прийшов до тями. Їжу він вживає через трубочку, самостійно дихає.

За словами лікарів, його стан покращується, хоча про одужання говорити ще зарано. Йому робили операцію з трепанації черепа, тазові кістки тримаються завдяки спеціальному апарату. Щоденно на лікування юнака родина витрачає близько 5 тисяч гривень. Подальше лікування також буде тривалим і недешевим.

Матір юнака Марія Горянська розповідає, що хлопець впізнає своїх рідних, реагує на їхні слова, все розуміє, усвідомлює, що трапилося, і картається. На запитання матері, чи жалкує він про те, що сталося, хлопець ствердно киває.

Нагадаємо, трагедія трапилася 13 червня. Хлопець впав із кабінки канатної дороги на проїжджу частину, де його відразу збив автомобіль. Висота, з якої він впав, була 8-9 метрів. Парубок отримав множинні переломи, не міг самостійно дихати й дивом вижив. Спочатку лікарі давали невтішні прогнози щодо майбутнього хлопця.

"Коментарі" повідомляли, що правоохоронці продовжують з'ясовувати обставини трагедії. Є кілька версій того, що трапилося. Одна з найвірогідніших - це розваги підлітків, адже є відео, на якому видно, що перед тим, як хлопець випав, інший йому щось кричав. Також правоохоронці розглядали версії зі спробою самогубства через нерозділене кохання та неуспішно складене ЗНО. Втім, обидві версії були відкинуті. За словами друзів постраждалого, він впав через те, що намагався зробити гарне фото і надто перехилився через край кабінки.



Активист

22 червня 2021, 16:47

Держись пацан. Главное здоровье восстановить. Здоровье твое дороже всего. Богатства земли не заменят его. Здоровье береги как сердце как глаз Его тебе никто не купит и не продаст. А родным терпения и надежды на полное выздоровление.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися