У Харкові люди застрягли в кабінці на канатній дорозі

На харківській канатній дорозі відключили світло

У харківському парку Горького 23 червня близько 16:27 матір з дитиною застрягли в кабінці канатної дороги. Подробиці розповіли в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

За даними рятувальників, коли жінка з дитиною їхали в кабінці, на канатній дорозі відключили світло. У ДСНС за допомогою звернулася адміністрація парку, щоб дістати людей.

На допомогу висунулися рятувальники на аварійно-рятувальному автомобілі "САРМ-Л", пересувний дизельної електростанції та висувній пожежній автодрабині. Жінку з дитиною успішно зняли з кабінки на землю. За фотографії опублікованій в ДСНС з'ясувалося, що люди сиділи саме у синій кабінці.

ecAP_srqJWN-hm8cJqZAkBs58.jpeg

Нагадаємо, 13 червня хлопець випав з кабінки канатної дороги в Харкові на дорогу і потрапив в реанімацію у вкрай важкому стані. На 22 червня юнак все ще перебував у реанімації, хоча вже кілька днів, як прийшов до тями. Їжу він приймає через трубочку, самостійно дихає.

За словами лікарів, його стан поліпшується, хоча про одужання говорити поки рано. Йому робили операцію по трепанації черепа, тазові кістки тримаються завдяки спеціальному апарату. Щодня на лікування хлопця сім'я витрачає близько 5 тисяч гривень. Подальше лікування також буде тривалим і недешевим.

"Коментарі" повідомляли, що правоохоронці продовжують з'ясовувати обставини трагедії. Є кілька версій того, що сталося. Одна з найбільш вірогідних - це розвага підлітків, оскільки є відео, на якому видно, що перед тим, як хлопець випав, інший йому щось кричав. Також правоохоронці розглядали версії зі спробою самогубства через нерозділене кохання і неуспішно здано ЗНО. Втім, обидві версії були відкинуті. За словами друзів потерпілого, він впав через те що намагався зробити гарне фото і занадто перехилився через край кабінки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися