У Харкові жахливе ДТП: Збили жінку з донькою (ФОТО та ВІДЕО)

Курсанти МВС збили жінку з донькою

У Харкові 25 червня вночі на вул. Садовопаркова сталося жахливе ДТП. Відповідні фотографії та відео очевидці публікують в соцмережах.

За словами місцевих жителів, автомобіль Mazda збив дочку з матір'ю, а після сам злетів у кювет та перекинувся. Дівчинку госпіталізували до лікарні з переломом щиколотки. Що сталося з мамою поки невідомо.

Очевидці також відзначили, що автомобіль був забитий курсантами МВС. Доказом цього є кашкет, який на кілька метрів відкинуло в момент аварії. За попередніми даними, всіх пасажирів також госпіталізували.

Нагадаємо, в Харкові 20 червня на вулиці Шевченка водій автомобіля таксі Kia Optima з пасажиркою в салоні врізався у вантажівку "ГАЗ-53". Відзначається, що 23-річна пасажирка таксі отримала травми в ДТП і її доставили в лікарню. У момент аварії вантажівка стояла біля рекламного банера і робочий міняв рекламу. На кадрах видно, що автомобіль належить компанії On Taxi.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові 25 червня заборонять рух транспорту з 06:00 до 23:00 по вул. Броненосця "Потьомкіна" в районі перехрестя з пр. Московським. Відзначається, що на вказаній ділянці будуть асфальтувати проїжджу частину. Об'їхати закриту ділянку можна по маршруту: пр. Московський - пл. Захисників України.

Крім того, 25 і 26 червня з 06:00 до 23:00 обмежать рух транспорту по пр. Московському на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Польовий при русі від центру міста в сторону вул. Мефодієвської, а також по пр. Московському від вул. Академіка Павлова до вул. Лесі Українки під час руху в бік центру.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися