У Харкові пожежа знищила продуктовий магазин (ФОТО)

Харківські пожежники ліквідували пожежу

У Харкові вночі 25 червня на вул. Салтівське шосе, 100/1 горів продуктовий магазин. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 00:25, передає пресслужба ДСНС Харківської області.

На місці події працювали 3 пожежно-рятувальних підрозділи ДСНС, 3 одиниці техніки та 12 осіб особового складу ДСНС. Всього вогонь охопив 50 кв. м. За даними пожежників, всередині горіла меблі, торгове обладнання, прилавки з товаром і т.д.

Всього на гасіння полум'я рятувальники подали 2 пожежні стволи. Локалізувати пожежу вдалося вже в 00:42, а повністю ліквідувати о 02:02. Завдяки рятувальникам вдалося врятувати сусідній павільйон, який стояв у 2,5 м від пожежі. В результаті події ніхто не постраждав. Зараз рятувальники встановлюють причину займання.

Нагадаємо, в Харкові та області триває спекотний тиждень. Температура повітря до вихідних буде тільки рости. Це викликано надходженням теплих повітряних потоків з території Азії. Аномальна спека повинна відійти вже з початку наступного тижня 28 червня. На її місце прийдуть хмари та дощ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися