У Харківській області пожежа знищила СТО та п'ять автомобілів: Полум'я гасили весь ранок (ВІДЕО)

Пожежники Харківської області загасили СТО

У селі Котлярі (Харківський район) 25 червня на вулиці Миру полум'я охопило приватну станцію технічного обслуговування. У пресслужбі ДСНС Харківської області, відзначили, що повідомлення про пожежу вони отримали о 5:39.


Коли рятувальники прибули пожежа охопила приміщення СТО на площі близько 500 кв. м. На щастя, о 6:32 полум'я все-таки вдалося локалізувати, а о 10:09 повністю ліквідувати за допомогою шести пожежних стволів, два з яких лафетні. У події, за попередніми даними, ніхто не постраждав. Однак пожежа знищила п'ять автомобілів. Зараз професіонали встановлюють причину займання.

Нагадаємо, в Харкові вночі 25 червня на вул. Салтівське шосе, 100/1 горів продуктовий магазин. На місці події працювали три  підрозділи ДСНС, три одиниці техніки та 12 осіб особового складу ДСНС. Всього вогонь охопив 50 кв. м. За даними пожежників, всередині горіла меблі, торгове обладнання, прилавки з товаром і т.д.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові та області триває спекотний тиждень. Температура повітря до вихідних буде тільки рости. Це викликано надходженням теплих повітряних потоків з території Азії. Аномальна спека повинна відійти вже з початку наступного тижня 28 червня. На її місце прийдуть хмари та дощ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися