У Харкові жінка ховала кокаїн у водопровідному крані (ФОТО)

Правоохоронці Харківщини зловили закладчицю

У Харкові 24 червня біля будинку по вулиці Петра Свинаренка правоохоронці спіймали 30-річну жінку, яка переховувала кокаїн у водопровідному крані. Про це розповіли в пресслужбі ГУ Нацполіції області.

Відзначається, що правоохоронці залізли до неї в телефон і знайшли переписку з інтернет-магазином з продажу наркотиків. Після цього поліцейські оглянули жінку та знайшли пакетик кокаїну в водопровідному кранику. Наркотики відправили в лабораторію. Наразі правоохоронці встановлюють, звідки жінка взяла наркотики.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Наркотики в Харківській області:

• У Харківській області зловмисники налагодили канал збуту сильнодійних наркотиків через територію Росії в окуповану Донецьку область, психотропи переправляли в дитячих колясках. Наркотики переправляли через водіїв автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення пасажирів і товарів на непідконтрольну української влади територію Донецька. Їм передавали наркотики під виглядом побутових.

• У Харкові зловили чоловіка, який під наркотиками сам робив закладки. Коли його затримали, виявилося, що він працює в патрульній поліції Харківської області. Він був одягнений в цивільний спортивний одяг, але у нього в кишені виявилося посвідчення на ім'я лейтенанта поліції Романа Олександровича. Його він отримав травні 2018 року, а дійсне воно до 2022 року.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися