У Харкові легковик лоб в лоб зіткнувся з автобусом та від удару влетів у фуру (ФОТО)

Чоловік невдало пішов на обгін

У Харкові на Лозовеньківському проспекті 30 червня близько 19:00 сталося потрійне ДТП. Спочатку очевидці опублікували фотографії в соцмережах, а після правоохоронці поділилися подробицями.

За даними правоохоронців, водій ВАЗ-2108 для обгону виїхав на зустрічну смугу. Однак чоловік не побачив маршрутку і вдарився в неї. Від удару легковик відлетів назад і врізалася у вантажівку DAF.

У легковику знаходився хлопчик 2011 народження. Дитину доставили в лікарню. На щастя, з ним все добре і його швидко відпустили додому.

Контекст:

У Харкові 25 червня вночі на вул. Садовопарковій сталося жахливе ДТП. Курсанти МВС збили жінку з донькою.

У Харкові 20 червня на вулиці Шевченка водій автомобіля таксі Kia Optima з пасажиркою в салоні врізався у вантажівку "ГАЗ-53". Відзначається, що 23-річна пасажирка таксі отримала травми в ДТП і її доставили в лікарню. У момент аварії вантажівка стояла біля рекламного банера.

На дорогах Харкова планується встановити 11 нових камер фото і відеофіксації. Про деталі проєкту розповів голова міського департаменту інфраструктури Сергій Дульфан. За його словами, дві з 11 стаціонарних камер вже розміщені на проспектах міста - проспектах Науки та Московському. Їх вже протестували, і вони готові до початку роботи.

У Харкові заборонили рух транспорту по вулиці Метробудівників в районі будинку №17 до 2 липня. Відзначається, що на вказаній ділянці будуть ліквідувати аварійну ситуацію на газопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: вул. Леся Сердюка, вул. Дружби Народів, вул. Наталії Ужвій, вул. Гвардійців Широнінців і ін.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися